MY SHOPPING BAG
Αρχική > Αποστολές -   > Επιστροφές  

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τον ακόλουθο τρόπο:

Με εταιρία ταχυμεταφοράς elta-courier. Δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές θα γίνονται εντός 3-4 ημερών ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

 

O καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί που βρίσκεται η παραγγελία του μέσω του tracking number που του παραχωρείται από την εταιρεία elta-courier όταν πρόκειται για αποστολή στο εσωτερικό ή την UPS όταν πρόκειται για αποστολή στο εξωτερικό.

 

Σημείωση: Ο έλεγχος κατά την παραλαβή του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία είναι απαραίτητη.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

 

Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται αποδεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς και το προϊόν μαζί με την συσκευασία του να είναι σε τέλεια κατάσταση.

Πολιτική Επιστροφών

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier. Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας. Όπου παρέχονται ζώνες, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες ή δερμάτινες ετικέτες, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Επίσης, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις. Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την www.farmaki.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς Τηλ: 210-4100820 ή μέσω e-mail: returns@farmaki.gr δηλώνοντας το αίτημά σας. Μας δίνετε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και εξηγείτε τον λόγο για τον οποίον επιθυμείτε να γίνει επιστροφή.

ΒΗΜΑ 2: Με την έγκριση της επιστροφής, θα λάβετε από εμάς έναν Κωδικό Επιστροφής απαραίτητο για να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.

ΒΗΜΑ 3: Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία  elta-courier για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

ΒΗΜΑ 4: Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής που συνοδεύει την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο με ΟΛΑ τα στοιχεία που σας ζητούνται με τον Κωδικό Επιστροφής και την επιστρέφετε μαζί με το πακέτο σας, εξηγώντας πώς θέλετε να συνεχίσουμε με την παραγγελία σας.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!:

Καμία επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή εάν δε φέρει έγκυρο κωδικό επιστροφής προϊόντος (Unique Return Number).

To www.farmaki.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της elta-courier και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

To www.farmaki.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται παραπάνω.

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων μέσω Καταστήματος

Η αλλαγή οποιοδήποτε προϊόντος που αγοράστηκε μέσω του www.farmaki.gr, μπορεί να γίνει δεκτή στο κατάστημα μας Τσαμαδού 36 Πειραιάς.
Αλλαγές γίνονται μόνο με την προσκόμιση της Aπόδειξης από το www.farmaki.gr και με τον Κωδικό Επιστροφής που θα έχετε λάβει προηγουμένως μέσα από επικοινωνία με το www.farmaki.gr στο Τηλ.: 210 4100820 ή μέσω mail: returns@farmaki.gr .

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται μέσω των καταστήματος, αλλά μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που θέλετε να σας επιστραφούν χρήματα λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό θα καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή της αγοράς του προϊόντος ή που έχει οριστεί από την επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και αφού το www.farmaki.gr ήλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία www.farmaki.gr.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το www.farmaki.gr μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Μη ελαττωματικά προϊόντα

Στην περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος προς αντικατάσταση, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με τα έξοδα της επιστροφής. Αποστείλατε με την elta-courier στην ειδική τιμή των ????€. Το ποσό δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί απευθείας στον διανομέα courier που θα παραλάβει το πακέτο αλλά θα προστεθεί στην συνολική αξία της παραγγελία σας.

Εκπτωτικά Είδη

Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται στις τρέχουσες τιμές του είδους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

Οι επιστροφές εξυπηρετούνται εντός 15 ημερών.

Η επιστροφή ενός προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά με έξοδα της www.farmaki.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής περισσότερων του ενός προϊόντος που αγοράστηκαν μέσα από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.